Welkom bij FloSecurity!

Na een aantal jaar succesvol als bug bounty hunter gewerkt te hebben mag ik nu met veel plezier vermelden dat FloSecurity ook penetratietesten gaat uitvoeren. Ik hoop zo meer bedrijven te kunnen helpen met het beter beveiligen van hun data en systemen.

Het persoonlijke aspect van een penetratietest spreekt mij erg aan, samen werken met bedrijven om kwetsbaarheden te verhelpen is iets wat we moeten bereiken. Bug bounty hunten blijft redelijk anoniem en na het indienen van een rapport is er weinig contact tussen klant en hacker. Met penetratietesten blijft er constant contact, hebben beide partijen hetzelfde doel voor ogen wat is besproken van tevoren en kan specifieker naar de wens van de klant gewerkt worden.

Ik zal me fulltime op een bepaalde webapplicatie storten en een diepe duik nemen in alle features op het platform om zo veel mogelijk kwetsbaarheden te vinden. Met behulp van een duidelijk rapport zullen de kwetsbaarheden vervolgens verholpen worden en is uw organisatie weer een stuk veiliger.

Ik hoop dat ik u binnenkort tot mijn klanten mag rekenen zodat we samen uw organisatie beter beveiligen!

U kunt hier meer lezen over de diensten of neem hier contact op om te kijken wat er mogelijk is.