Intigriti interview en Flock. presentatie

Ik werd een tijdje geleden gevraagd door Intigriti om een interview te doen en door Flock. om voor de software developers een presentatie te houden over Ethical Hacking. Dit leek mij erg leuk om te doen en mijn kennis te delen met anderen.

Intigriti is een bug bounty platform gelokaliseerd in België. De klanten van Intigriti zijn voornamelijk Europese bedrijven. Afgelopen kwartaal ben ik 2e geworden op hun leaderboard, ik heb dus veel kwetsbaarheden gemeld en bedrijven in Europa geholpen met het beveiligen van hun data. Doordat ik snel steeg in de ranking werd ik gevraagd om een interview te doen genaamd “Hacker Heroes”. Ik vertel hier over mijn ervaringen met Intigriti, hoe ik ben begonnen met hacken, mijn tips voor beginners en meer! Het interview is hieronder te bekijken/beluisteren.

Flock. is een software engineering community in Utrecht. Zij hebben bijpassende opdrachten voor elke software developer binnen Flock. Ik mocht een presentatie houden over ethical hacking en ze wat bijbrengen op het gebied van cybersecurity. Als ik een rapport indien zit er vaak iemand met een achtergrond als software developer aan de andere kant. Tijdens deze presentatie konden we vanuit verschillende perspectieven een kijk nemen op het white hat hacking. Ik als bug bounty hunter en zij als developer. Onder andere de vragen: hoe kunnen bepaalde kwetsbaarheden voorkomen worden en hoe het oplossen van een kwetsbaarheid in z’n werk gaat, werden beantwoord.

https://flock.community